tirsdag 23. januar 2007

Dagens nyheter

Noen av de viktigste nyhetssakene i dag:

Dusk er trendy

Denne saken sier seg vel selv. VG klarer alltid å finne noen kreative saker å sette sine journalister til å skrive om. Høyst etterlengtet artikkel må jeg bare si.

Rockestjerner lever i 36,9 år

Tja... Det forskes tydeligvis på alt. Og jeg merker det i større og større grad er viktig å nevne hva slags religion et nettsted har, det er jo tross alt veldig sentralt i denne saken... "En kristen nettside har laget statistikk over rockestjernedødsfall."

Pils for pelskledde
er også verdt en nærmere titt:) Det blir rett og slett litt for drøyt.

Godnyheten for dagen er jo at en stakkars flypassasjer (som forøvrig i mine øyne har meget god sans for humor), ble nektet å fly med flyselskapet på grunn av denne deilige t-skjorta:

Rett og slett priceless må jeg si! Les saken her:
Nektet flyreise i Bush-trøye


Nei, koklusjonen er å styre unna VG og Dagbladet, og lese nyheter der det skrives nyheter:)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Oppsumerer:
* Hår i maten?
* Bortkastede penger
* Pils er godt for oss uten masse pels også
* I'm #1 so why try harder ;-)

Andrew sa...

Best quote ever:

- Før var det glattbarberte kjønn som var «porno», nå er det hårete. Jeg kan ikke snakke for gutta, men som jente synes jeg det er mye tøffere når gutta har hår på stasen enn at det er noe som ser ut som et frossent kyllinglår.

Aleksander Stensby sa...

Hey andrew! nice to see you came across my blogg! Tenkte jeg måtte få startet en blogg jeg også:) Hvordan går det i Tønsberg? Vi må treffes neste gang jeg er hjemme en tur!

Andrew sa...

Hei aleks... Vi venter for deg... vi har både tzatsiki og voks her. :) Det går greit nok i Tønsberg men jeg synes det er ganske kjedelig når at vinteren er her. Håper å se deg snart.

P.S. - Jeg er vanligvis på Myspace istendfor Blogger.

-- Det frossent kyllinglåret i jævlig Tønsberg