onsdag 3. september 2008

Så hva skjer?

Jeg er en notorisk treg blogger, men en gang i blant får jeg ånden over meg og finner ut at det er på tide å skrive litt igjen, så here goes.

Den siste delen av sommeren har gått med til å jobbe, jobbe og mer jobbing. Stort sett. Festivalånden har lagt seg litt og det er jo selvfølgelig trist. Gleder meg allerede til neste sommer!

I går holdt jeg en gjesteforelesning på Universitetet i Agder, og jeg tror det gikk temmelig greit. Virket i alle fall slik på studentene sine tilbakemeldinger:) Temaet var "An introduction to Genetic Algorithms and Evolutionary Computation" og forelesningen varte i cirka 6 timer, med tre timers teori og tre timers workshop. Det var artig å stå på "andre enden" av auditoriet og jeg tar gjerne flere slike gjesteforelesninger når sjansen byr seg. Også fin måte å markedsføre Integrasco på.

I går kveld var jeg en tur i Kristiansand og overvar et nystartet konsept (i alle fall i Kristiansand) kalt Percha Kucha. Ufattelig stilig konsept som opprinnelig kommer fra Japan. Går ut på at hver "presentør" har 20 slides med 20 sekunder på hver slide, altså 6 minutter og 40 sekunder, på å presentere hva han enn har lyst til å presentere. Allsidige temaer ble presentert og det var god stemning. Gav mersmak og neste session er 29. september (på Kick tror jeg.)

For tiden jobber jeg med skalering og design av et nytt database og søkesystem på jobben. Spennende å sette seg inn i nye ting og jeg håper vi får et knakende bra system når vi blir ferdige.

Ellers har jeg tatt opp tanketråden på bokprosjektet mitt (fotobok til de som ikke visste det), og benyttet muligheten i går kveld til å lufte idéene mine litt for "kultur-eliten" i Kristiansand. Det ble godt mottatt og allerede i dag fikk jeg invitiasjon til å fotografere i helgen under Punkt-festivalen i Kristiansand. Så nå fikk jeg litt ekstra motivasjon og skal starte litt søknadsprosesser for støtte osv. Skal bli spennende å se om jeg får med noen som vil støtte opp rundt prosjektet i alle fall.

Vel, that's about it for now:)
Og jo, gratulerer til Håvard med dagen i dag:)

Cheers!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikke dårlig. Takk :)